Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pirmą kartą Lietuvoje pasirodys Izraelio muzikantų grupė „Jerusalem Vibes Concord“

Pirmą kartą Lietuvoje Izraelio muzikinę kultūrą pristatys pasaulinio lygio menininkų grupė „Jerusalem Vibes Concord“, rašoma pranešime spaudai.
„Jerusalem Vibes Concord“
„Jerusalem Vibes Concord“
Temos: 2 Muzika Izraelis

Lapkričio 10 d.18.00 Vilniuje, J.Heifetzo kamerinėje salėj, Pylimo g.4, (Lietuvos žydų (litvakų) bendruomenėje) ir lapkričio 11 d. 18.00 Kaune, Kauno menininkų namų salėje, pasirodys muzikantai iš Izraelio, kurie ne tik išreiškia senovės Artimųjų Rytų melodijas, ritmus ir emocijas, bet ir sujungia šį multikultūrinį paveldą su šiuolaikinėmis technologijomis ir erdvinėmis aranžuotėmis.

Muzika atliekama tik gyvai, tačiau įvairių moderniausių įrenginių dėka klausytojas leidžiasi į pusantros valandos trukmės muzikinę kelionę, kurioje susikerta skirtingos epochos ir skirtingos kultūros.

Grupę sudaro seksuali, charizmatiška Ana Agre (elektrinis smuikas, procesoriai ir efektai), garsus džiazo kompozitorius, pianistas ir aranžuotojas Mikhail Agre (analoginiai sintezatoriai) ir elektroninės muzikos specialistas, Yehuda Ivgi (elektroniniai sempleriai, klavišiniai).

JVC muzikinis projektas yra uždeganti ir tuo pačiu meditatyvi chasidų, knaanų, magrebo ir daugelio kitų Pažadėtojoje žemėje gyvenančių tautų ir religinių tradicijų sintezė, derinama su baroko epochos muzika ir praturtinta elektroninių instrumentų skambesiu.

Visa informacija dėl bendradarbiavimo, koncertų ir bilietų užsakymo teikiama telefonais: +370 677 00699, +370 618 01331, +370 671 76502

Ukrainos piliečiams įėjimas nemokamas (būtina išankstinė registracija +370 677 00699, +370 671 76502).

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas