Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Pirmas poros pasimatymas – „Geriausiose Kanų liūtų reklamose“. Šiemet lankysis 10 kartą

Vilniečiams Justinai ir Steponui „Geriausių Kanų liūtų reklamų“ renginys – nelaužoma tradicija jau 10 metų. Ir nieko keisto – pirmasis poros pasimatymas prieš dešimtmetį įvyko būtent „Geriausių Kanų liūtų reklamų“ renginyje.
Susitikimas su lietuviškų trumpametražių filmų kūrėjais
Susitikimas kino teatre / Žygimanto Gedvilos / BNS nuotr.

„Pirmą kartą susitikome 2013 m. lapkričio 24 d. ir jau kitą rytą Steponas pakvietė kartu pažiūrėti „Geriausių Kanų liūtų reklamas“. Iškart daviau jam 10 balų už pasimatymo originalumą, nes stengėsi nustebinti, žinodamas, jog tik pradedu savo karjeros kelią rinkodaros srityje“, – prisimena vilnietė Justina.

Justina juokauja, kad pirmojo pasimatymo metu nebuvo kada jaudintis dėl paties pasimatymo, nes visą laiką dėmesį kaustė reklamos ir salėje aidintis juokas.

Nuo to laiko pora nepraleidžia nė vieno „Geriausių Kanų liūtų reklamų“ renginio kine, tokiu būdu pažymėdama ir savo santykių sukaktį.“

„Sunku patikėti, kad jau tiek laiko praėjo ir kad reklamos vis dar gali nuoširdžiai nustebinti, nes juk atrodo – jau viską mes matę“, – sako Justina, kartu su širdies draugu spalio 24 dieną ir vėl trauksianti į kiną žiūrėti įspūdingiausių pasaulio reklamų.

„Geriausios Kanų liūtų reklamos“ Lietuvoje šiemet bus parodytos jau 15 kartą. Seansai bus surengti kino teatruose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose ir Panevėžyje. Sukakties proga visų apsilankiusių renginyje laukia renginio partnerio „Cirkle K“ dovana – puodelis kavos. Daugiau informacijos ir bilietai: www.kanuliutai.lt

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas