Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Seimo nario dukra K.Narkevič tapo kultūros ministro patarėja

Antradienį pareigas pradėjo eiti kultūros ministro Mindaugo Kvietkausko patarėja Karolina Narkevič. Ji bus atsakinga už regionų kultūros politiką ir tolygią kultūros paslaugų plėtrą Lietuvoje, skelbiama pranešime žiniasklaidai.
Karolina Narkevič
Karolina Narkevič / Kultūros ministerijos nuotr.

K.Narkevič taip pat yra Seimo nario, Lietuvos lenkų rinkimų akcijos-Krikščioniškų šeimų sąjungos (LLRA-KŠS) nario Jaroslavo Narkevič dukra.

Nuo 2014 metų iki šiol K.Narkevič ėjo Trakų rajono savivaldybės administracijos direktoriaus pavaduotojos pareigas, kurių neteko po rinkimų.

Prieš tai ji trejus metus vadovavo šios savivaldybės Kultūros ir turizmo skyriui. Naujoji kultūros ministro patarėja yra įgijusi tarptautinių santykių ir kultūrologijos išsilavinimą Suomijos ir Lenkijos aukštosiose mokyklose, stažavosi Europos Parlamente.

BNS nurodo, kad K.Narkevič kovą dalyvavo savivaldos rinkimuose, kandidatavo Lenkų rinkimų akcijos ir Rusų aljanso koalicijos „Krikščioniškų šeimų sąjunga“ sąraše, bet į Trakų savivaldybės tarybą nepateko.

K.Narkevič yra inicijavusi ir dalyvavusi rengiant bei įgyvendinant nemažai tarptautinių, tarpregioninių ir regioninių kultūros projektų.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas