Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Skirtingų sričių menininkų grupė Vilniuje susivienys vienam kūrybinio vakaro nuotykiui

Vienos valandos trukmės renginyje talentingi jaunosios kartos aktoriai Elzė Gudavičiūtė ir Jonas Šarkus pristatys skausmingai artimą Marijos Djačenko kūrybą. Viena populiariausių šalies alternatyvaus džiazo grupių „InSearch“ kaip visada pakerės meistriškumu ir stebins dar negirdėtomis variacijomis. Po renginio svečiai turės galimybę patyrinėti skulptoriaus Konstantino Navasaičio dirbtuves ir pasigrožėti jo bei kolegų darbais.
Vieno kūrybinio vakaro nuotykis Vilniuje.
Vieno kūrybinio vakaro nuotykis Vilniuje.

Niekada nedirbusių kartu skirtingų sričių menininkų grupė susivienys vienam kūrybinio vakaro nuotykiui.

Rašytoja Marija Djačenko, teatro ir kino aktorė Elzė Gudavičiūtė, teatro aktorius ir muzikantas Jonas Šarkus, alternatyvaus džiazo grupė „InSearch“ svečiuose pas skulptorių Konstantiną Navasaitį. Renginys vyks lapkričio 26 dieną (antradienį), Vilniaus Salomėjos Neries gimnazijos rūsyje, adresu Domininkonų gatvė 3, Vilnius.

„Pradžioje užgimęs knygos pristatymu ilgainiui sumanymas transformavosi į menų sintezę – vieno kūrybinio vakaro nuotykį, – bandymą pasiekti kolektyvinę ekstazę.“ – pasakoja renginio organizatorė ir šiais metais pasirodžiusio antrojo novelių rinkinio „Malonės Pilnoji“ autorė Marija Djačenko.

Bendrauti akis į akį, širdis į širdį – vienas iš pagrindinių vakaro tikslų, tad po renginio svečiai bus pakviesti pasilikti, pasivaišinti vynu ir pasidalinti savo gyvenimo istorijomis.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas