Metinė prenumerata tik 7,99 Eur. Dabar tikrai ne metas nustoti skaityti!
Išbandyti
Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Subtilu-Z“ kviečia paklausyti muzikos ir įkalti vinį į naują sceną

Penktadienį instrumentinės grupės „Subtilu-Z“ nariai surengs koncertą, kurio metu surinktos lėšos bus skiriamos scenos pakylos įsigijimui. Kiekvieno žiūrovo bilietas – tai simbolinė vinis, – sako grupės nariai ir kviečia prisidėti prie gero darbo.
„Subtilu-Z“
„Subtilu-Z“ / Miglės Golubickaitės nuotr.

Iki šiol koncertų salėje „White Piano Hall“ rengti muzikantų pasirodymai dažniausiai vykdavo tame pačiame lygyje su žiūrovais – nebuvo sceninės pakylos, o tai pasak muzikantų, turi įtakos atlikėjų matomumui ir klausytojų komfortui.

„Labai skyrėsi į koncertą atėjusiojo patirtis pirmoje eilėje ir paskutinėje. Kažkur gale sėdintis žmogus vargiai mato atlikėjus, didžiausia įtaką tam turi pakylos nebuvimas“, – pasakojo grupės akordeonistas Povilas Velikis.

Grupės „Subtilu-Z“ nariai pasiūlė iniciatyvą, kaip būtų galima išspręsti šią problemą. Savo gerbėjus balandžio 27 d. pakvietė į labdaringą koncertą, o surinktas lėšas skirs scenos pakylos įsigijimui.

„Subtilu-Z“
„Subtilu-Z“

„Mylime muziką, o dar labiau mylime kokybišką muziką. Garsas ir unikali kiekvieno žmogaus patirtis koncerto metu mums yra didžiausias prioritetas. Mūsų klausytojai – pilietiški ir draugiški žmonės, todėl net neabejoju, kad mielai prisidės prie šio gero darbo“, – pasakojo L.Vaitkus.

Pavasaris grupės sudėtyje

Tradiciškai vyriškoje sudėtyje koncertuojanti grupė paramos koncerte pasirodys su džiazo vokaliste Vytaute Pupšyte. Muzikantai su vokaliste atliks naujų kūrinių programą. P.Velikis juokauja, kad mergina grupėje – pavasario reiškinys.

„Nuolatos keičiamės ir eksperimentuojame. Vytautė – pavasarinė gėlė, kuri mūsų vyrišką kompaniją papildo galingu vokalu. Kai kuriems mūsų atliekamiems kūriniams vokalas suteiks dar daugiau jėgos ir naujo skambesio“, – pasakojo muzikantas.

Visi kviečiami prisidėti prie šios iniciatyvos šį penktadienį, balandžio 27 d. 19 val. „White Piano Hall“ koncertinėje salėje. Pasirodymo metu klausytojai išgirs instrumentines R.Rančio, D.Pulausko, S.Wonder, „Subtilu-Z“ ir kitas interpretacijas.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Kištukiniai lizdai su USB jungtimi: ekspertas pataria, ką reikia žinoti prieš perkant
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas