Svečių laukia pasitikimo gėrimas, vedėjo parengta vakaro programa ir speciali, šventinė keturių patiekalų vakarienė. Besimėgaudami vakariene 22 val. sulauksite pagrindinio vakaro koncerto, nakties žvaigždės – atlikėjo Justino Jaručio. Pasitikus Naujuosiuos magiškas vakarėlis tęsis – jūsų lauks nuotaikinga didžėjaus Justino Šimavičiaus programa nuo vidurnakčio iki 02 val.
Štai kokį meniu paruošė restorano vyriausioji šefė Honorata Lyndo:
Šaltas užkandis – karališkųjų krevečių karpačio, citrininis kremas, silpnai sūdytų agurkų tartaras, marinuoti pankoliai, baltojo balzamiko ir alyvuogių aliejaus ikrai.
Šaltas vegetariškas užkandis – baravykų panakota, keptas baklažanų ir pomidorų kapotinis, buñuelo de vento traškus žagarėlis, svogūnų džemas ir sūdytas trynys.
Pagrindinis patiekalas – kepta oto filė su žolelių plutele, kukurūzinė polenta, salierų tyrė, omarų padažas ir krevečių spurga arba elnienos nugarinės kepsnys, savojos kopūstų balandėlis su elniena ir spanguolėmis, saldžiųjų bulvių grotenas, karamelizuotų morkų tyrė, laiškinio česnako kremas ir rozmarino padažas su gervuogėmis.
Desertas – vanilinis crème brûlée, juodujų serbentų kremas, šokoladinis „braunis“, kepta figa ir juodųjų serbentų padažas.
Nakvynę šviesiuose ir erdviuose kambariuose, bei pirmuosius Naujųjų metų pusryčius siūloma rinktis po tuo pačiu stogu esančiame viešbutyje „Neringa“. Būtina išankstinė rezervacija.
Bilietai ir staliukų rezervacijos +37067815569 arba restoranas@neringavilnius.com .