Prenumerata nuo 0,50 Eur/mėn! Paskutinės akcijos savaitės.
Išbandyti

Vilniuje vyks dvyliktoji „Build Stuff“ konferencija ir pirmieji geriausių programuotojų apdovanojimai

Dviliktus metus iš eilės organizuojama viena didžiausių programuotojų konferencija „Build Stuff” – vertinama ne tik Lietuvoje, bet ir visoje Europoje ar net už jos ribų, rašoma „Build Stuff“ pranešime spaudai.
Build stuff
Build stuff

Hibridiniu (tiek internetu, tiek gyvai) formatu vyksianti konferencija jau lapkričio 15-17 dienomis kvies į „Radisson Blue Hotel Lietuva“ viešbučio konferencijų centrą, kuriame šimtai tech atstovų pasiners į skaitmeninį vandenyną, pilną kur žadami ne tik profesionalų pranešimų, užsiėmimai ir pokalbiai aktualiomis temomis, bet ir geriausiųjų programuotojų apdovanojimai, vyksiantys Lietuvoje pirmą kartą.

Pasaulio technologijų gigantai paliks didžiulį įspūdį

„Build Stuff“ konferencija bus aktuali visiems, kurie domisi technologijų pasauliu ar jame sukasi, o gal svajoja suktis, nes renginio tikslas – ne tik dalintis technologiniais atradimais, pasiekimais ar vyraujančiomis tencencijomis, bet ir kurti Lietuvos IT identitetą ir prie to kviesti stipriai prisidėti ir kitus entuziastus.

Build stuff
Build stuff

Šiais metais renginio pranešimai apims itin aktualias temas – dirbtinį intelektą, kibernetinį saugumą ir programinių įrangų kūrimą. Praktinių užsiėmimų, paskaitų ir seminarų metu bus aptariamos IT pasaulio naujienos, prabėgusių metų ir ateinančios nuspėjamos tendencijos, iššūkiai, su kuriais susiduria programuotojai, bei aktualijos, su kuriuomis bus pravartu susipažinti kiekvienam, dirbančiam su technologijomis ar ateity siekiančiam karjeros IT sektoriuje.

build stuff
build stuff

„Build Stuff“ programa stulbinanti – pranešimus skaitys svečiai iš „Amazon“, „Google“, „Microsoft“, o geriausių JAV ir Prancūzijos universitetų mokslininkai dalysis savo neeiline patirtimi iš technologijų srities mokslo pasaulio. Dalyviai turės galimybę dalyvauti komandiniuose užsiėmimuose, sužinoti apie laisvas darbo pozicijas IT srityje, diskutuoti apie įvairiausias programavimo kalbas ar programinių įrangų architektūrą su specialistais iš viso pasaulio.

Build stuff
Build stuff

Kviečia nominuoti geriausius programuotojus

Šiemet konferencija siekia įvertinti geriausius talentus ir organizuoja pirmuosius Lietuvoje programuotojų apdovanojimus „Build Stuff Tech Awards 2023“, skirtus paminėti technologijų srities laimėjimams. Programuotojai – IT įmonių svarbiausi darbuotojai, rašantys programavimo kodus, įnešantys naujoves į technologijų sritį, tačiau dažniausiai liekantys nematomi, todėl „Build Stuff Tech Awards 2023“ apdovanojimai siekia pastebėti būtent juos ir apdovanoti už kasdienį darbą, kurio dėka IT sritis nuolat tobulėja.

Apdovanojimai turės dešimtį nominacijų – „Backend Architecture Master of the Year Award“, „Woman in Software Award“, „Software Developer of the Year Award“, „Frontent Wizard of the Year Award“, „DevOps Star of the Year Award“, „CEO of the Year Award“, „Code Bug Hunter of the Year Award“, „Dev Team of the Year Award“, „CIO of the Year Award“ ir „CTO of the Year Award“.

Build stuff
Build stuff

Iki rugsėjo 30 d. adresu www.buildstuff.events/awards įmonės ir jų darbuotojai kviečiami siūlyti savo kandidatus į apdovanojimų nominacijas, nusipelniusius tenchnologijų sričiai ir lapkričio 15 d. gyvai arba internetu stebėti apdovojimų ceremoniją.

Tai puiki galimybė prisidėti prie technologijų pasaulio tobulinimo, todėl tikimasi, kad pirmą kartą vyksiantys apdovanojimai, sulaukę technologijų srityje dirbančių įmonių palaikymo, taps tradiciniais ir kasmet populiarėjančiais programuotojų bendruomenėje.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
„Playtime 2024“ – kompiuteriniai žaidimai ir turnyrai, virtualios pramogos ir „OG Version“ koncertas
Reklama
Patirti pelkes miesto širdyje: Vilniaus „Akropolyje“ lankytojai kviečiami į interaktyvų labirintą
Siųsk nuotrauką – laimėk paspirtuką!
Reklama
Parduotuvėse – naujiena loterijų ir gyvūnų mylėtojams