Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

„Daugiau nei teatras“: šūvių bijantis garso operatorius

Septintoji Klaipėdos dramos teatro laida „Daugiau nei teatras“ supažindina su teatro garso operatoriumi, kompozitoriumi Edvinu Vasiljevu. Jis papasakos apie nematoma, tačiau girdimą darbą.

E.Vasiljevas Klaipėdos dramos teatre dirba jau penkerius metus. „Atėjau į teatro griaučius“, – pasakojimą pradėjo pašnekovas. Dirbti į teatrą jis atėjo, kai intensyviai vyko rekonstrukcijos darbai.

Anot jo, garso režisieriaus darbas – gebėjimas jausti ir girdėti kolegą scenoje. „Ir kantrybės reikia... dvi kantrybes reikia turėt“, – juokėsi laidos herojus.

Spektaklius įgarsinantis ir muziką jiems kuriantis E.Vasiljevas labiausiai nemėgsta šūvio garso. Jis atvirai prisipažino, kad toks garsas jį išbalansuoja.

„Daugiau nei teatras“ vedėjai E.Vasiljevas papasakojo ir apie kuriozinę situaciją, kai staiga susirgus būgnininkui teko skubiai pagelbėti. Dvylika metų būgnais negrojęs kūrėjas scenoje visus nustebino, kai už būgnų sėdo su peruku.

Pašnekesys su E.Vasiljevu – laidoje „Daugiau nei teatras“. Ši laida pasakoja apie teatro žmones, kurių žiūrovai paprastai nemato.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas