Prenumeratoriai žino daugiau. Prenumerata vos nuo 1,00 Eur!
Išbandyti

Keturiais „Auksiniais scenos kryžiais“ apdovanotas teatro judėjimas „No theatre“ kviečia į spektaklį „No concert“

Teatro judėjimas „No theatre“ kviečia žiūrovus į spektaklį „No concert“, kuris ne tik po ilgos pertraukos grįžta į teatro judėjimo rezidencija tapusią Menų spaustuvę, bet ir kviečia kartu pasidžiaugti net keturiais „Auksiniais scenos kryžiais“.
„No theatre“
„No theatre“ / Kamilės Žičkytės nuotr.

Režisierius Vidas Bareikis bei visas „No theatre“ kolektyvas šių metų Teatro dieną turėtų atsiminti dar ilgai. Vos antrus metus gyvuojantis judėjimas bei jo nariai buvo nominuoti net septyniose kategorijose, iš kurių keturiose buvo įvertinti „Auksiniais scenos kryžiais“.

Geriausiais metų antro plano aktoriais tapo Elzė Gudavičiūtė bei Marius Repšys, jaunojo artisto apdovanojimu pasipuošė Ainis Storpirštis, o režisierius Vidas Bareikis, metų režisieriaus nominacijoje varžęsis su Oskaru Koršunovu bei Jonu Vaitkumi, kartu su visa „No theatre“ komanda tapo Lietuvos metų teatro reiškiniu.

Ruošiantis neseniai praūžusiems premjeriniams „MR.FLUXUS, arba ŠARLATANAI?“ spektakliams, buvo atsitraukta nuo senesniųjų „No theatre“ vaidinimų. O dabar publika ir vėl gali apsilankyti spektakliuose „Telefonų knyga“ bei „No concert“.

„Pirmiausia, džiaugiuosi, kad vakar buvo pastebėtas ir įvertintas visas mūsų kolektyvas ir žmonės, kurie kartu yra jau keletą metų, nuo pat studijų laikų. Mes ieškome kartu ir tos paieškos veda į priekį, todėl ir ta trumpa šventė greitai pasimiršta, laukia kiti darbai“, – savo įspūdžiais dalinosi geriausia šių metų antrojo plano aktorė Elzė Gudavičiūtė.

Kovo 29 d. 19 val. visi laukiami Menų spaustuvėje (Šiltadaržio g.6) spektaklyje „No concert“. Bilietus platina „Bilietų Pasaulis“.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas