Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Maskvos muzikinio teatro „Na Basmannoj“ roko opera „Kapitono duktė“: rudens adrenalinas

Pirmą kartą Vilniuje spalio 18 ir 19 d. bus pristatyta roko opera „Kapitono duktė“. Lietuvos rusų dramos teatro scenoje ją rodys Maskvos muzikinis teatras „Na Basmannoj“.
Maskvos muzikinio teatro „Na Basmannoj“ roko opera „Kapitono duktė“
Maskvos muzikinio teatro „Na Basmannoj“ roko opera „Kapitono duktė“ / Teatro teatro „Na Basmannoj“ nuotr.

Galbūt, kas nors jaučiasi kaip labai šiuolaikiškas žmogus, kuriam nieko be prestižinio darbo ir sėkmingos karjeros nereikia, ir todėl jis visai neturi laiko pramogoms, tuo labiau teatrui. Bet, jei jau ir eiti į kurį nors spektaklį, tai į juokingesnį ir paprastesnį. Turbūt, šiems žmonėms neverta eiti į „Kapitono dukterį“, net jei tai bus roko opera, kurios dar neseniai niekas negalėjo įsivaizduoti pastatytą pagal Puškino apysaką.

Bet galbūt būtent šiandien, kai mes gyvenam skubant ir besiblaškant, o aplink tik pilka kasdienybė, mums taip svarbu rasti ryškius įspūdžius ir aštrius pojūčius, kad nubusti nuo vienodos realybės. Ir šie įspūdžiai, įleidę į kraują adrenalino dozę, privers mus pasidairyti ir pagaliau suprasti, koks nuostabus šis gyvenimas su visu savo liūdesiu, neramumu ir retais laimingais susitikimais. Ir galbūt, būtent roko opera „Kapitono duktė“, atvežta į Vilnių iš tolimosios Maskvos, taps tuo jūsų adrenalinu, kurio kartais taip reikia: kaip vandens gurkšnio esant karštiems orams?!

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas