Paskutinės akcijos dienos! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Karo lauke Ukrainoje žuvo buvęs Klaipėdos muzikinio teatro baleto artistas Artemas Kolbasynskis

Klaipėdos valstybinis muzikinis teatras penktadienio vakarą pasidalijo skaudžia žinia – Ukrainoje, karo lauke, žuvo buvęs šio teatro baleto artistas ukrainietis Artemas Kolbasynskis. „Deja, iš karo grįžta ne visi...“, – rašo teatras, dalindamasis keliomis artisto nuotraukomis.
Artemas Kolbasynskis / Ameninio albumo nuotr.
Artemas Kolbasynskis / Ameninio albumo nuotr.

„Šiandien mus pasiekė skaudi žinia, kad Ukrainoje, karo lauke, žuvo buvęs Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro baleto artistas ukrainietis Artemas Kolbasynskis.

2022 m. pavasarį, vos Ukrainoje prasidėjus karui, jis išvyko į savo šalį ginti Tėvynės ir artimųjų. Šokėjas sakė, kad likęs ramiai gyventi Klaipėdoje su mylima mergina prarastų savo orumą ir žmogiškumą.

„Turiu grįžti į savo šalį ir ginti ją nuo okupantų. Tai mano pareiga tiek Tėvynei, tiek artimiesiems, kurie ten liko. Bet šis sprendimas buvo sudėtingas, neslėpsiu“, – tada sakė jis.

Nuoširdžiai užjaučiame artimuosius, kolegas ir jo kūrybos gerbėjus...“, – rašoma Klaipėdos muzikinio teatro feisbuko puslapyje.

Žmonės.lt dar 2022 m. kovo 23 dieną rašė, kad Klaipėdos valstybinio muzikinio teatro baleto artistas ukrainietis Artemas Kolbasynskis dar šoks kovo mėnesio spektakliuose, bet mėnesio pabaigoje išvyks į Ukrainą.

„Turiu grįžti į savo šalį ir ginti ją nuo okupantų. Tai mano pareiga tiek Tėvynei, tiek artimiesiems, kurie ten liko. Bet šis sprendimas buvo sudėtingas, neslėpsiu“, – sako jis.

Visą interviu su menininku skaitykite čia: Klaipėdoje gyvenantis baleto artistas A.Kolbasynskis vyks į Ukrainą: „Turiu ginti savo šalį nuo okupantų“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas