Geras turinys neatostogauja. Prenumerata vos nuo 0,50 Eur/mėn!
Išbandyti

Vilnietė pasipiktino Raganiukės teatro paslaugomis: neištesėjo duotų pažadų

Vilnietė Giedrė Slavickė kartu su savo vaikais lankėsi sostinėje esančiame Raganiukės teatre, tačiau liko nusivylusi. Savaitgalį ji buvo suplanavusi eiti į teatre organizuojamą spektaklį ir šventę Vaikų gynimo dienos proga, tačiau pastaroji buvo netikėtai atšaukta.
Raganiukės teatras
Raganiukės teatras / Raganiukės teatro nuotr.

Šventėje vaikams buvo pažadėta diskoteka, muilo burbulų šou, įdomiausio kostiumo rinkimai ir „dar daug kitų staigmenų“. Vaikai buvo kviečiami apsirengti filmukų ar pasakų personažais. „Laukėme, džiaugėmės, ruošėmės kostiumus“, – savo socialiniuose tinkluose teigė G.Slavickė.

Pasak jos, programoje buvo parašyta, kad spektaklis truks 1,5 val., o šventė – 1 val. Taigi pasibaigus spektakliui ji ir kiti teatre lankęsi tėvai ir vaikai ėmė laukti žadėtos pramogos, tačiau jos nesulaukė.

„Kad šventė neįvyks, nebuvo pasakyta į akis, tiesiog visi teatro darbuotojai kažkur dingo, mes vieni trypčiojome fojė ir bandėm suprasti, kas vyksta. Po kurio laiko atsirado labai garsiai kalbanti teatro darbuotoja ir ėmė aiškinti, kad mes čia kažko nesuprantame, kad bilietų buvo nupirkta per mažai ir tada šventė buvo integruota į spektaklį. Įdomu, kurioje vietoje įvyko, pvz., diskoteka, jei einantys prie scenos vaikai buvo prašomi grįžti į savo vietas? Ir spektaklis baigėsi numatytu laiku?“ – rašė G.Slavickė.

„Mums dar bandė sakyti, kad mes nemokamai po spektaklio galėjome fotografuotis su aktoriais. Tai atsiprašau, jeigu čia yra šventės pakaitalas...“ – 15min komentavo teatro lankytoja.

Situaciją išsiaiškinti bandžiusi teatro lankytoja taip pat bandė susisiekti su direktoriumi, tačiau administracija davė tik elektroninį paštą.

„Jeigu jau nutiko tokia situacija, būtų gražu pranešti iš anksto. Juk jie mato, kiek bilietų nupirkta. Šią dalį aš galėčiau suprasti“, – komentavo pašnekovė.

Pinigai buvo grąžinti

15min susisiekė su Raganiukės teatro administracija. Ji informavo, kad G.Slavickei už neįvykusią šventę pinigai buvo grąžinti.

Kaip teigta administracijos siųstame laiške, norint dalyvauti šventėje, vykusioje po spektaklio, reikėjo užsiregistruoti elektroniniu paštu. „Kadangi niekas nesiregistravo, šventė buvo nepaklausi“, – tikino organizatoriai ir pridūrė, kad visiems, pirkusiems bilietus, bus grąžintas apmokėjimas.

Raganiukės teatras priminė, kad birželio 2 d. vyko vokiečių rašytojo Otfriedo Preußlerio inscenizacija vaikams „Raganiukė raganų puotoje“: „Spektaklio metu vaikai buvo įtraukti į teatralizuotus intarpus kartu su aktoriais. Taip pat vyko nemokamas fotografavimasis su aktoriais.“

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Išmanūs transporto infrastruktūros sprendimai – naujasis pažangos etapas pasitelkiant 5G
Reklama
Liepos 3 d. šeimos su vaikais PLC „Mega“ pramogaus nemokamai
Reklama
Naujos programėlės „Joiner App“ vartotojai atskleidė, kaip pasikeitė jų gyvenimai
Užsisakykite
15min naujienlaiškius