Geriausias metų pasiūlymas! Prenumerata vos nuo 0,49 Eur/mėn.
Išbandyti

Lietuvos fotografijos leidiniai pristatyti Amsterdame ir Valensijoje

Rugsėjo 17-22 dienomis Kauno fotografijos galerija vienu metu dalyvavo UNSEEN fotografijos knygų mugėje Amsterdame ir festivalyje VALENCIAPHOTO.
Fotografijų leidiniai
Fotografijų leidiniai / Kauno fotografijos galerijos nuotr.

Vienos svarbiausių Europoje „Unseen“ fotografijos meno mugės metu sėkmingai surengta kasmetinė itin laukiama knygų mugė, kurioje dalyvavo apie 60 dalyvių iš viso pasaulio.

Knygų mugė skirta nepriklausomiems fotografijos knygų leidėjams, kurie pristatė įvairius unikalius dažnai sunkiai pasiekimus leidinius. Lietuvos fotografijos leidinius Amsterdame jau ne pirmus metus gausiai pristatė Kauno fotografijos galerija.

Lietuvos fotografijos pristatymas VALENCIAPHOTO festivalyje. Valensijos centrinėje bibliotekoje Biblioteca Pública de València Pilar Faus buvo pristatyti Lietuvos fotomenininkų sąjungos ir Kauno fotografijos galerijos leidiniai, taip pat Gintaro Česonio darbų, šiuo metu eksponuojamų Valensijos architektų rūmuose, katalogas „Galinių fasadų modernumas“.

Kauno fotografijos galerijos mecenatas – AON. Lietuvos fotografijos leidinių sklaidą užsienio mugėse ir festivaliuose iš dalies finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Kauno miesto savivaldybė.

Pranešti klaidą

Sėkmingai išsiųsta

Dėkojame už praneštą klaidą
Reklama
Trijų s galia – ne tik naujam „aš“, bet ir sveikoms akims!
Reklama
Televiziniai „Oskarai“ – išdalinti, o šiuos „Emmy“ laimėtojus galite pamatyti per TELIA PLAY
Progimnazijos direktorė D. Mažvylienė: darbas su ypatingais vaikais yra atradimai mums visiems
Reklama
Kodėl namui šildyti renkasi šilumos siurblį oras–vanduo: specialisto atsakymas