Vytaras Radzevičius yra
• žinomas keliautojas,
• kulinaras
• televizijos laidų vedėjas.
Jis turi savo fermą,
kurioje jau ruošiasi Kalėdoms.
Vytaras Radzevičius pasakoja apie tai,
kaip papuošė eglutę žvėrims
ir kaip rūko mėsą.
Kalėdinė eglutė žvėrims
Vytaras papuošė eglutę miško žvėrims.
Jis ant eglutės sukabino morkas.
Vytaras morkas ant eglių šakų
sukabino kuo žemiau,
kad žvėrys galėtų jas lengvai pasiekti.
Tai žvėrims bus kalėdinė dovana.
Mėsą rūko pagal senas tradicijas
Vytaras taip pat parodė,
kaip jis savo fermoje
ruošia mėsą rūkymui.
Mėsą jis sūdo su prieskoniais
apie vieną savaitę.
Po to mėsą jis pakabina taip,
kad mėsos gabalai
nesiliestų vienas su kitu.
Mėsos rūkymas yra sena tradicija,
kurią Vytaras sieja
net su Lietuvos istorija.
Televizijos laidą „Vytaro ferma“
galite žiūrėti šeštadieniais 10 valandą
per TV3.