Ingredientai
- Bolivinės balandos (kynva) 0,5 puodelis salotoms
- Vanduo 1 puodelis
- Agurkai 0,5 puodelis supjaustyto; salotoms
- Mangas 0,5 vnt. supjaustyto; salotoms
- Šilauogės 0,5 puodelis salotoms
- Bazilikai 1 sauja bazilikų padažui
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š. bazilikų padažui
- Citrinos sultys 2 valg. š. bazilikų padažui
- Druska 1 žiupsnelis arba pagal skonį; bazilikų padažui
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį; bazilikų padažui
Kaip gaminti
1. Išvirkite kruopas ir leiskite atvėsti.
2. Sumaišykite su likusiais salotų ingredientais.
3. Padažui visus ingredientus suplakite blenderyje iki vientiso padažo.
4. Užpilkite padažą ant salotų.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos