Ingredientai
- Bulvės 5 vnt. vidutinio dydžio
- Kalendros 1 žiupsnelis pagal skonį
- Krapai 1 žiupsnelis pagal skonį
- Pomidorai 5 vnt. 5-6 vyšninių
- Anakardžių riešutai 1 st. 0,5 - užpilui
- Garstyčios 2 valg. š. užpilui
- Aitrioji paprika 1 žiupsnelis miltelių - užpilui
- Česnakai 2 skiltelės užpilui
- Citrinos 2 vnt. 1/4 stiklinės sulčių - užpilui
- Vanduo 1 st. 1/4 - užpilui
Kaip gaminti
- Bulves nuskuskite, nuplaukite, išvirkite, atvėsinkite ir supjaustykite per pusę arba į keturias dalis. Dėkite į dubenį, pridėkite sukapotų krapų, kalendros bei per pusę perpjautų vyšninių pomidorų. Gerai viską išmaišykite.
- Užpilui: kruopščiai išmaišykite anakardžių riešutus, garstyčias, aitriąją papriką, susmulkintus česnakus, citrinų sultis ir vandenį. Pilkite užpilą į salotas bei kruopščiai išmaišykite.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita