Ingredientai
- Sviestas 180 g
- Cukrus 150 g
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Pienas 400 ml
- Miltai 350 g
- Kepimo milteliai 1 arbat. š. 1,5 arbat. š.
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š. pagal skonį
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Sviestą išplakite su cukrumi iki purumo, įmuškite kiaušinius ir gerai išplakite.
2. Supilkite pieną, gerai išmaišykite ir suberkite miltus, sumaišytus su kepimo milteliais.
3. Kepkite čirvinių blynų keptuvėje. Galite patiekti su plakta grietinėle, uogiene arba tiesiog valgyti vienus. Skanaus!
Recepto autorė Viktorija Juciūtė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei
- Konkursai: Blynų konkursas
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Užgavėnės
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita