Ingredientai
- Baklažanai 1 vnt.
- Cukinijos 1 vnt.
- Bulvės 1 vnt. didesnė
- Česnakai 2 skiltelės
- Miltai 3 valg. š. 2-3
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Aliejus 3 valg. š.
- Pipirai 1 žiupsnelis ir kremui
- Druska 1 žiupsnelis ir kremui
- Prieskoniniai žalumynai 1 arbat. š. krapai, petražolės ar čiobreliai ir kremui
- Varškė 200 g kremui
- Jogurtas 5 valg. š. kremui 4-5 valg. š. natūralus
Kaip gaminti
1. Cukiniją ir baklažaną supjaustykite kubeliais. Bulvę sutarkuokite, česnaką susmulkinkite ir sumaišykite su cukinijų ir baklažanų kubeliais. Įmuškite kiaušinį ir išmaišykite. Suberkite miltus, pipirus, žalumynus ir šiek tiek pasūdykite. Viską gerai išmaišykite ir kepkite nedidelius blynelius.
2. Varškę sumaišykite su jogurtu, paskaninkite žalumynais, pipirais ir druska. Tiekite karštus blynelius su varškės kremu.
Vegetariški patiekalai |
Receptas iš knygos „Vegetariški patiekalai“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vakarienei, Vegetarams
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita