Ingredientai
- Jogurtas 300 ml natūralaus, geriausiai – tiršto ir riebaus graikiško
- Persimonai 2 vnt. gerai prinokę
- Medus 2 arbat. š. arba pagal skonį; skysto
- Pistacijos 1 valg. š. nesūdytų, stambiai sukapotų
- Druska 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Jogurtą gerai išsukite plakimo šluotele, kad būtų purus ir lengvas, be jokių gumuliukų. Padalinkite jį į 2 dubenėlius.
2. Persimonus nulupkite ir supjaustykite skiltelėmis. Dėkite jas ant jogurto.
3. Pašlakstykite jogurtą ir persimonus skystu medumi, pabarstykite pistacijomis, užberkite po mažą žiupsnelį druskos (nebūtina, bet sustiprins skonių derinį).
Valgykite iškart!
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pusryčiams, Vaikams, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai, Užkandžiai