Ingredientai
- Ryžiai 3 puodelis virtų šiltų
- Vanduo 5 valg. š.
- Sojos padažas 2 valg. š.
- Cukrus 1,5 valg. š.
- Vištienos krūtinėlė 200 g
- Svogūnai 0,5 vnt.
- Kiaušiniai 6 vnt.
- Svogūnų laiškai 3 valg. š. smulkiai supjaustytų
Kaip gaminti
1. Svogūną susmulkinkite. Supilkite į prikaistuvį vandenį, soją, cukrų ir svogūnus. Kelias minutes pakepinkite maišydami ir sudėkite kąsneliais supjaustytą vištieną. Pakaitinkite, kol vištiena bus tinkama valgymui.
2. Kiaušinius išplakite ir užpilkite vištieną. Pamaišykite ir kepkite pakratydami prikaistuvį ant mažesnės kaitros, kad masė neprisviltų! Kai „omletas“ taps purus (gali būti ir minkštesnis), patiekdami lėkštėse dėkite jį ant šiltų ryžių ir apibarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Pietums, Pusryčiams, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Japonų