Ingredientai
- Faršas 500 g kalakutienos
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Džiovinti jūros kopūstai 10 g
- Džiūvėsiai 1 valg. š. pagal poreikį
- Paukštienos prieskoniai 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Druska 1 žiupsnelis
- Persikai 100 g džiovintų
- Pomidorai 1 g pagal poreikį
- Svogūnų laiškai 10 g pagal poreikį
- Aliejus 100 ml kepimui
Kaip gaminti
1. Džiovintus persikus užmerkite vandenyje ir palaikykite gerą pusvalandį.
2. Tuomet visus produktus (išskyrus pomidorus ir svogūnus) sumaišykite, formuokite maltinukus, į kurių vidų įdėkite po nedidelį džiovintą persiką (jei didesnis - perpjaukite pusiau) ir kepkite aliejuje ant nedidelės ugnies.
Patiekite su daržovėmis!
Skanaus!
Receptą atsiuntė Edita Aleksandravičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vaikams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita