Ingredientai
- Miltai 470 g pakelio AB „Kauno Grūdai“ miltinio mišinio vaniliniam keksui
- Aliejus 185 ml pistacijų
- Jogurtas 225 ml skysto jogurto su žemuogėmis, agrastais arba abrikosais
- Pistacijos 300 g dekoravimui
Kaip gaminti
- Keksiukų tešla labai greitai paruošiama: į miltinį mišinį tereikia įpilti 185 ml pistacijų aliejaus ir 225 ml skysto jogurto su priedais (pasirinktinai), tada viską gerai išmaišyti.
- Įjunkite orkaitę, ji turi įkaisti iki 180 laipsnių temperatūros.
- Kepimo formoje išdėliokite popierinius sijonėlius.
- Dėkite po šaukštą tešlos į kiekvieną sijonėlį, ant viršaus galite užbarstyti nesmulkintų pistacijų, tada kepimo formą įdėkite į orkaitę ir kepkite apie 25 min., kol keksiukai gražiai pakils ir sutvirtės.