Ingredientai
- Kiaulių kepenys:(maltos) 600 g
- Svogūnai 3 vnt. dideli - 1 svogūnas garnyrui
- Batonas 2 riekės 2 - 3
- Pienas 1 st. 0,5 st.
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti
- Miltai 1 valg. š.
- Druska 1 žiupsnelis
- Aliejus 2 valg. š.
- Obuoliai 2 vnt.
Kaip gaminti
1. Svogūnus smulkiai supjaustykite, iškepkite ir atvėsinkite. Kepenis sumaišykite su kepintais svogūnais, mirkytu ir nuspaustu batonu, kiaušiniu, miltais, pagardinkite pipirais bei druska. Iš paruoštos masės iškepkite nedidelius kotletus ir, kol apkepsite obuolius su svogūnais, laikykite šiltai.
2. Obuolius supjaustykite riekelėmis ir apkepkite iš abiejų pusių. Svogūnus suraikykite griežinėliais, taip pat iškepkite. Svogūnų ir obuolių mišinį sudėkite ant kotletų ir tiekite.
Knyga „Viskas iš faršo“ |
Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita