Ingredientai
- Kumpis 400 g kiaulienos
- Svogūnų laiškai 100 g
- Česnakai 3 skiltelės
- Aliejus 4 valg. š.
- Imbieras 5 g žiupsnelis malto
- Cukrus 2 valg. š.
- Sojų padažas 4 valg. š. tamsus
- Kardamonas 1 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Kiaulieną supjaustykite gabalėliais, sudėkite į indą ir užberkite 2 šaukštus cukraus bei kardamono. Užpilkite sojos padažo, gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 1 val.
2. Svogūnų laiškus supjaustykite, česnaką smulkiai sukapokite.
3. Į keptuvę įpilkite aliejų, sudėkite mėsos gabalėlius ir kepkite apie 10 minučių.
4. Tuomet į keptuvę sudėkite česnakus, svogūnų laiškus ir troškinkite. Įberkite malto imbiero ir truputėlį cukraus bei sojos padažo. Tiekite su virtais ryžiais.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita