Ingredientai
- Kiauliena 4 vnt. sprandinės gabalėliai
- Dižono garstyčios 2 valg. š.
- Džiūvėsiai 100 g malti
- Citrinos 1 vnt. 1 arbat. š. tarkuotos žievelės
- Alyvuogių aliejus 2 arbat. š.
Kaip gaminti
1. Kiaulienos gabalėlius nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu, pasūdykite, pagardinkite pipirais, sudėkite į kepimo formą, aptepkite garstyčiomis.
2. Paskui užtepkite džiūvėsėlių, sumaišytų su aliejumi, citrinos žievelėmis, druska ir pipirais. Masę lengvai paspauskite. Kepkite iki 200 °C įkaitintoje orkaitėje, kol gražiai parus.
Plačiau skaitykite: „Savaitgalio pietums: pasaulio virtuvių patiekalai per pusvalandį“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita