Ingredientai
- Vištienos sultinys 500 ml natūralaus arba iš kubelių
- Vištiena 200 g filė
- Morkos 1 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Makaronai 1 sauja vermišelių
- Salierai 1 vnt. gabalėlis šaknies
- Kokosų pienas 100 ml
- Ciberžolė 1 žiupsnelis miltelių
- Paprikos 1 žiupsnelis Kajeno paprikų miltelių
- Muskatas 1 žiupsnelis tarkuoto
- Druska 1 žiupsnelis
- Aliejus 5 ml šlakelis - kepti
Kaip gaminti
- Vištieną nuplaukite ir susmulkinkite mažais gabalėliais. Česnaką nulupkite ir taip pat susmulkinkite gabalėliais.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir apkepkite vištieną su česnakais.
- Morkas ir saliero gumbą nulupkite. Salierą sutarkuokite smulkiais šiaudeliais, morkas pagal skonį – galite sutarkuoti ar supjaustyti.
- Puode užkaiskite vištienos sultinį, kai užvirs, suberkite daržoves ir apkeptus vištienos gabalėlius. Kai daržovės bus beveik suminkštėjusios, suberkite vermišelius.
- Išvirusią sriubą pagardinkite kokosų pienu, ciberžolėmis, muskatu, Kajeno paprikos milteliais, pasūdykite.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Sriubos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita