Ingredientai
- Daigai: įvairūs - dėžutė 1 vnt.
- Kopūstai 300 g pusė raudonojo
- Morkos 1 vnt.
- Petražolės 1 sauja kapotos
- Raudonasis svogūnas 30 g pusė galvutės
- Medus 1 valg. š.
- Alyvuogių aliejus 30 ml
- Citrinos 2 vnt. žaliųjų sultys
- Druska 1 žiupsnelis
- Pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Kopūstą ir morką sutarkuokite. Svogūną supjaustykite plonais griežinėliais. Suberkite daigus, kapotas petražoles ir viską gerai permaišykite.
2. Dubenėlyje sumaišykite medų, alyvuogių aliejų, žaliųjų citrinų sultis, supilkite ant salotų ir išmaišykite.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita