Ingredientai
- Kuskusas 400 g
- Vanduo 500 ml verdantis
- Citrinos 1 vnt. 2 arbat. š. tarkuotų žievelių
- Pomidorai 4 vnt. vidutinio dydžio
- Agurkai 130 g
- Raudonasis svogūnas 1 vnt. nedidelis
- Petražolės 2 valg. š. smulkintos
- Avinžirniai 400 g konservuoti
- Jogurtas 140 g natūralus - padažui
- Sultys 2 valg. š. citrinų -padažui
- Mėtos 2 valg. š. smulkintos - padažui
Kaip gaminti
1. Kuskusą užpilkite verdančiu vandeniu, suberkite citrinų žieveles ir palaikykite uždengę 5 minutes. Kol kuskusas išbrinks, pasiruoškite mėtų padažą – dubenyje gerai sumaišykite jam skirtus produktus.
2. Į išbrinkusį kuskusą sudėkite smulkintus pomidorus, agurką, svogūną, petražoles ir konservuotus avinžirnius. Užpilkite mėtų padažu.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita