Ingredientai
- Kuskusas 1 st.
- Agurkai 1 vnt.
- Pomidorai 1 vnt.
- Svogūnų laiškai 40 g
- Česnakai 2 skiltelės
- Pomidorų pasta 2 valg. š.
- Sezamų aliejus 2 valg. š.
- Citrinos 1 vnt.
- Salotos 50 g
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
Kaip gaminti
1. Kuskusą užpilkite verdančiu vandeniu. Uždenkite indą dangčiu ir pusvalandžiui palikite, kol kuskusas išbrinks.
2. Supjaustykite salotas, agurką ir pomidorą.
3. Pagaminkite padažą: išspauskite iš citrinos sultis, įdėkite pomidorų pastos, įpilkite sezamo aliejaus, suberkite smulkintą česnaką, prieskonių, pasūdykite ir gerai išmaišykite.
Jei norite, kad kuskuso salotos būtų ryškesnės spalvos, dėkite daugiau pomidorų pastos.
Receptą atsiuntė Neringa Laurinaitienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Turkų