Ingredientai
- Avokadai 1 vnt.
- Greipfrutai 1 vnt. raudonasis
- Lašiša 150 g rūkyta
- Salotos 4 vnt. lapai
- Medus 1 arbat. š.
- Garstyčios 1 arbat. š.
- Sojų padažas 1 arbat. š.
- Actas 1 arbat. š. vyno
- Imbieras 1 arbat. š. maltas
Kaip gaminti
1. Lėkštėje išdėliokite salotų lapus. Ant jų dėkite greipfrutų skilteles (be baltos luobelės), avokado griežinėlius ir juostelėmis supjaustytą lašišą.
2. Pasigaminkite padažą: sumaišykite po šaukštelį medaus, garstyčių, sojų padažo, vyno acto. Padažą paskaninkite trupučiu šviežio imbiero.
3. Salotas gardinkite padažu (galite ir citrinų sultimis).
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pusryčiams, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita