Ingredientai
- Bulvės 6 vnt. virtos
- Morkos 8 vnt. virtos
- Petražolės 1 sauja
- Pastarnokas 1 vnt.
- Kiaušiniai 4 vnt.
- Agurkai 4 vnt. marinuoti
- Svogūnai 1 vnt. arba baltoji poro dalis
- Česnakai 1 skiltelės
- Konservuoti žirneliai: 400 g
- Majonezas 200 g
- Garstyčios 1 valg. š.
- Kukurūzai 200 g konservuoti
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis malti, pagal skonį
Kaip gaminti
- Virtas morkas, bulves, pastarnoką, kiaušinius, marinuotus agurkėlis supjaustykite kubeliais, petražoles ir svogūną susmulkinkite, česnaką sutrinkite.
- Ingredientus sumaišykite su konservuotais žaliaisiais žirneliais, kukurūzais, pagardinkite druska, pipirais ir sumaišykite su majonezu bei garstyčiomis.