Ingredientai
- Silkė 400 g filė; gali būti dūmo skonio
- Svogūnai 1 vnt.
- Bulvės 1 kg verdant nesubyrančių
- Agurkai 4 vnt. rauginti
- Majonezas 2 valg. š.
- Druska 0,25 arbat. š. arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Išvirkite bulves su lupenomis. Ataušinkite, nulupkite ir supjaustykite kubeliais.
2. Nedideliais gabaliukais supjaustykite silkę ir agurkus.
3. Susmulkinkite svogūną.
4. Viską sumaišykite, užberkite prieskonių, uždėkite majonezo ir palikite bent kelioms valandoms šaldytuve, kad „susidraugautų“ visi skoniai.
Kategorijos
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Lenkų