Ingredientai
- Makaronai 500 g neilgų
- Aliejus 2 valg. š.
- Faršas 500 g kalakutienos
- Svogūnai 1 vnt.
- Česnakai 2 skiltelės
- Brokoliniai kopūstai 1 vnt.
- Pipirai 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis
- Vištienos prieskoniai 3 g pagal skonį
- Grietinėlė 400 g riebios
Kaip gaminti
1. Makaronus išvirkite, kaip nurodyta ant pakuotės, ir nusunkite.
2. Faršą apkepkite su pjaustytu svogūnu ir smulkintu česnaku. Brokolį išskirstykite žiedynais ir išvirkite sūdytame vandenyje, sudėkite į apkeptą faršą. Viską paskaninkite vištienos prieskoniais, pipirais ir druska. Supilkite grietinėlę ir troškinkite, kol padažas sutirštės.
3. Makaronus apkepkite keptuvėje, kol gražiai parus. Tiekite užpylę padažo.
Knyga „Viskas iš faršo“ |
Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė