Ingredientai
- Makaronai 400 g arba tortellini su sūrio įdaru
- Alyvuogių aliejus 30 ml
- Raudonasis svogūnas 1 vnt.
- Pomidorai 250 g vyšniniai
- Tunas 185 g konservuotas aliejuje
- Špinatai 100 g jauni lapai
- Citrinos 1 vnt. 0,5 citrinos tarkuotų žievelių
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Į verdantį sūdytą vandenį suberkite makaronus ir virkite, kaip nurodyta ant pakuotės.
2. Susmulkinkite svogūną, suberkite į įkaitintą keptuvę ir kepinkite, kol paruduos. Vyšninius pomidorus perpjaukite pusiau ir sudėkite į keptuvę. Taip pat sudėkite gerai nusausintą konservuotą tuną, špinatų lapus ir kepinkite dar 2 minutes.
3. Į paruoštą padažą sudėkite virtus makaronus ar tortellini, suberkite tarkuotas žieveles ir šviežiai maltus pipirus. Minutę viską kaitinkite ant didelės ugnies.
Knyga „30 minučių virtuvėje“ |
Receptas iš knygos „30minučių virtuvėje“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt, Profesionalių kulinarų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums
- Noriu patiekalo: Makaronai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita