Ingredientai
- Porai 2 vnt.
- Alyvuogių aliejus 1 valg. š.
- Vištiena 400 g faršas
- Makaronai 200 g
- Vištienos sultinys 500 ml 400-500 ml
- Sojų padažas 1 valg. š. šviesus
- Pievagrybiai 150 g
- Sviestas 1 valg. š.
Kaip gaminti
1.Gilioje keptuvėje įkaitinkite aliejų ir pakepinkite smulkintą porą.
2.Sudėkite faršą ir šiek tiek apkepkite. Sudėkite makaronus, supilkite sultinį, sojų padažą ir ant mažos ugnies troškinkite 7–8 minutes.
3.Tuo metu plonai supjaustykite grybus ir apkepkite su sviestu. Juos taip pat sudėkite į puodą, viską išmaišykite ir pakaitinkite dar 5 minutes.
Knygos "Sotūs pietūs" viršelis |
Receptas iš knygos „Sotūs pietūs“, kulinarė Neringa Kalasauskaitė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita