Ingredientai
- Bulvės 2 vnt. didelės
- Morkos 2 vnt.
- Salierai 1 vnt. 0,5 gumbo
- Veršiena 400 g 400 - 500 maltos
- Kiaušiniai 2 vnt.
- Aliejus 3 valg. š.
- Svogūnai 1 vnt.
- Pipirai 1 žiupsnelis malti
- Druska 1 žiupsnelis
- Prieskoniniai žalumynai 1 valg. š. smulkinti pagal skonį
Kaip gaminti
1. Bulves, morkas, svogūną ir saliero gumbą smulkiai sutarkuokite ir sumaišykite su faršu, kiaušinių tryniais, pipirais, druska ir žolelėmis.
2. Baltymus išplakite ir atsargiai įmaišykite į paruoštą faršą. Kepimo formą apšlakstykite aliejumi, sudėkite faršą, išlyginkite ir kepkite 170 laipsnių orkaitėje apie 40 minučių.
Knyga „Viskas iš faršo“ |
Receptas iš knygos „Viskas iš faršo“, kulinarė Asta Žvikienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita