Ingredientai
- Moliūgai 500 g
- Bulvės 5 vnt. vidutinio dydžio
- Malta mėsa 500 g
- Kiaušiniai 1 vnt.
- Špinatai 30 g
- Česnakai 3 skiltelės
- Mėsos prieskoniai (pagal skonį) 1 žiupsnelis
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis pagal skonį, maltų
- Bazilikai 1 arbat. š. pagal skonį
- Aliejus 50 ml kepimui
Kaip gaminti
1. Moliūgo minkštimą ir bulves supjaustykite gabaliukais ir pakepinkite.
2. Susmulkinkite česnakus ir sumaišykite su mėsa bei pipiras ir kitais prieskoniais.
3. Sumaišykite moliūgus, bulves bei mėsos masę, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, įdėkite pjaustytus špinatus ir supilkite visą masę į kepimo indą. Kepkite 180 °C temperatūros orkaitėje 30 minučių.
Skanaus!
Receptą atsiuntė Edita Aleksandravičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Apkepai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita