Ingredientai
- Kiaulės karka (didelė) 1 vnt.
- Druska 2 valg. š.
- Juodieji pipirai 2 žiupsnelis maltų
- Rozmarinai 1 arbat. š. žiupsnis
- Svogūnai 1 vnt.
- Laurų lapai 1 arbat. š. keli žiupsniai maltų
Kaip gaminti
1. Nupjaukite mėsą nuo kaulo, kad būtų vientisas gabalas.
2. Ištrinkite mėsą druska, sumaišyta su maltais lauro lapeliais, pipirais bei rozmarinais.
3. Stipriai suvyniokite į marlę ir suriškite. Virkite vandenyje su druska, svogūnu ir tais pačiais prieskoniais apie 2 val, po to paslėkite šaltai.
Receptą atsiuntė Regina Račkauskienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Kalėdos, Velykos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Lietuvių