Ingredientai
- Gervuogės 100 g uogų sluoksniui
- Cukrus 130 g 50- „Dansukker“ želės cukraus „Multi“ - uogų sluoksniui ir 40 - 1 sluoksniui, 40 - 2 sluoksniui
- Sirupas 2 valg. š. „Dansukker“ šviesiojo sirupo - uogų sluoksniui
- Grietinėlė 600 ml 300 - plakamosios - 1 sluoksniui ir 300 - 2 sluoksniui
- Vanilinis cukrus 1 arbat. š. „Dansukker“ vanilinio cukraus su natūralia vanile - 1 sluoksniui
- Šokoladas 100 g baltojo kapoto - 1 sluoksniui ir 50 - 2 sluoksniui
- Arbata:žaliosios japoniškos arbatos „Matcha“ miltelių - 2 sluoksniui 1 arbat. š.
Kaip gaminti
Uogos:
- Nedideliame prikaistuvyje sumaišykite uogas, cukrų ir sirupą. Virkite 1 minutę. Uogienę išpilstykite į 4 stiklines. Palikite atvėsti.
1 sluoksnis:
- Grietinėlę, želės cukrų ir vanilinį cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite kapotą šokoladą ir palikite atvėsti. Atsargiai užpilkite ant uogienės ir palaikykite šaldytuve, kol sustings.
2 sluoksnis:
- Grietinėlę ir želės cukrų sumaišykite prikaistuvyje ir pavirkite 30 sekundžių, tada sudėkite smulkintą šokoladą ir pusę šaukštelio žaliosios japoniškos arbatos miltelių. Palikite atvėsti. Atsargiai išpilstykite į visas keturias stiklines. Padėkite į šaldytuvą, kad atvėstų.
- Papuoškite kapotu baltuoju šokoladu.
Receptas DANSUKKER
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Cukrus „Dan Sukker“
- Ketinu ruošti specialiai: Vaikams
- Noriu patiekalo: Kepiniai
- Rengiu šventę: Vaikų šventė, Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita