Ingredientai
- Paprikos 3 kg saldžiųjų
- Obuoliai 3 kg rūgščių (geriausia antaninių)
- Vanduo 4 l marinatui
- Cukrus 300 g 300 - 400 - marinatui
- Actas 300 ml marinatui
- Druska 4 valg. š. marinatui
Kaip gaminti
- Paprikas nuplaukite, išimkite sėklas ir supjaustykite. Obuolius taip pat supjaustykite, išpjaukite sėklalizdžius.
- Į puodą supilkite marinatui skirtus produktus ir užvirkite. Į verdantį marinatą paeiliui kelioms minutėms įmeskite paprikas ir obuolius.
- Sudėkite juos į indelius ir užpilkite marinatu. Iš karto sandariai užsukite dangtelius.
Knyga „Konservuojame namie“ |
Receptas iš knygos „Konservuojame namie“, kulinarė Asta Žvikevičienė
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Noriu patiekalo: Atsargos žiemai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita