Ingredientai
- Žuvis 200 g karštai rūkytos skumbrės
- Varškė 2 valg. š. nesaldžios, pvz. „President“
- Česnakai 1 skiltelės
- Krapai 1 valg. š. smulkiai kapotų
- Garstyčios 1 arbat. š. neaštrių
- Medus 2 g keli lašai
- Persikai 400 g skardinė konservuotų
Kaip gaminti
1. Skardinėje paprastai būna 6-7 persikų puselės. Jas galite perpjauti į 2-3 dalis.
2. Likusius produktus sutrinkite smulkintuvu iki vientisos masės.
3. Persikus sudėkite į popierines keksiukų formeles, ant viršaus užkrėskite skumbrės įdaro. Puoškite raudonėlio lapeliais ir spanguolėmis.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Tinklaraštis „Žaidžiame virtuvę“
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Rengiu šventę: Vakarėlis
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita