Ingredientai
- Šaldyta picos tešla: 400 g
- Maskarponės sūris 200 g
- Mocarelos sūris 150 g
- Uogos: (šviežios, įvairios) 500 g
- Rudasis cukrus 50 g
- Cinamonas 1 arbat. š. pusė arbat. š.
- Miltelinis cukrus 1 žiupsnelis
Kaip gaminti
1. Skardą ištepkite riebalais, į ją įklokite atšilusią tešlą ir kepkite 225 laipsnių orkaitėje 5 minutes. Atvėsinkite.
2. Apkepusį paplotį aptepkite (kraštus palikite) maskarpone.
3. Mocarelą supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite ant papločio.
4. Uogas nuplaukite, didesnes supjaustykite ir sudėkite ant mocarelos. Cukrų sumaišykite su cinamonu, apibarstykite uogas su sūriu. Kepkite orkaitėje 6–8 minutes. Išėmus apibarstykite milteliniu cukrumi.
Knyga „Uogos“ |
Receptas iš knygos „Uogos“
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Vegetarams
- Noriu patiekalo: Desertai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita