Ingredientai
- Ridikai 200 g
- Morkos 200 g
- Pievagrybiai 200 g šviežių arba konservuotų
- Majonezas 100 g
- Žirniai 1 st. 0,5 - šviežių
Kaip gaminti
- Ridikus ir morkas nuplaukite, nuvalykite, supjaustykite šiaudeliais ir 1 minutę pavirkite.
- Po to užpilkite šaltu vandeniu ir perkoškite.
- Šviežius pievagrybius apvirkite pasūdytame vandenyje, atvėsinkite ir smulkiai supjaustykite. Jeigu grybai konservuoti, virti nereikia.
- Užpilkite majonezo, sudėkite daržoves, išmaišykite ir sudėkite į salotinę.
- Viršų papuoškite žirneliais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita