Ingredientai
- Šoninė 6 vnt. juostelės
- Jautiena 600 g 3 vnt (po 200g) - pjausniai
- Padažas:(garstyčių ir medaus padažo) 2 valg. š.
- Aliejus 2 valg. š. kepimui
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Iešmeliai:(trumpų medinių) 12 vnt.
Kaip gaminti
- Šoninę perpjaukite pusiau išilgai.
- Pjausnius nuplaukite, nusausinkite ir šiek tiek pamuškite.
- Tada kiekvieną jų perpjaukite pusiau ir išilgai taip, kad iš viso išeitų 12 mėsos juostelių.
- Ant jų paskirstykite garstyčių ir medaus padažą ir ant kiekvieno uždėkite po šoninės juostelę.
- Viską suvyniokite ir kiekvieną suktinuką sutvirtinkite iešmeliais.
- Aptepkite suktinukus aliejumi ir pagardinkite druska bei pipirais.
- Kepkite kepsninėje 10–15 min., nustačius vidutinę kaitrą, iš visų pusių, kaskart apversdami.
Patarimas: patiekite su MAGGI Chilli padažu.