Ingredientai
- Šaldyta sluoksniuota bemielė tešla 1 vnt. pakuotė
- Kalakutiena 400 g maltos
- Kiaušiniai 2 vnt. tryniai
- Grybai 150 g
- Kopūstai 300 g
- Porai 1 vnt.
- Svogūnai 2 vnt.
- Morkos 1 vnt.
- Druska 1 žiupsnelis
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis
- Sojų padažas 10 ml šlakelis
Kaip gaminti
- Maltą mėsą pagardinkite mėgstamais prieskoniais, druska, pipirais ir apkepkite keptuvėje.
- Sudėkite smulkintas daržoves, tarkuotą kopūstą, porą, svogūnus, grybus, morką, viską apkepus pagardinkite sojų padažu.
- Į atvėsusią masę įmaišykite kiaušinių trynius ir gerai viską išmaišykite.
- Šiek tiek pakočiokite sluoksniuotos tešlos lakštą, dėkite jį į skardą išklotą kepimo popieriumi, sudėkite įdarą ir uždengus kitu tešlos lakštu gerai užspauskite kraštus. Aptepkite kiaušinio plakiniu, galima pabarstyti sezamo sėklomis.
- Kepti 35 min. 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje. Patiekite šaltą.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Kepsniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita