Ingredientai
- Duona 6 riekės šviesios „Pirklių“ duonos
- Sviestas 2 valg. š. tirpinto
- Razinos 1 st. 1 - 2
- Kiaušiniai 4 vnt. plaktų
- Pienas 2 st.
- Cukrus 1 puodelis 3/4
- Cinamonas 1 arbat. š.
- Vanilės ekstraktas 1 arbat. š.
Kaip gaminti
- Sulaužykite duonos gabalėlius į kepimo skardą, apšlakstykite duoną tirpintu sviestu.
- Jei mėgstate, įberkite razinų.
- Kitame dubenyje sumaišykite kiaušinius, pieną, cukrų, cinamoną ir vanilę.
- Plakite, kol viskas gerai susimaišys.
- Duoną apipilkite gautu plakiniu ir lengvai šakute paspauskite duonos gabalėlius, kad mišinys susigertų.
- Kepkite apie 45 minutes, kai apskrus, išimkite.