Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 600 g
- Pievagrybiai 500 g
- Kiaušiniai 4 vnt. virti
- Bulvės 3 vnt. virtos
- Svogūnai 2 vnt.
- Ananasai 1 vnt. konservuoti - indelis
- Agurkai 1 vnt. šviežias
- Sūris 100 g
- Pomidorai 10 vnt. maži papuošimui
- Granatas 1 vnt. sėklytės - papuošimui
- Majonezas 350 g
Kaip gaminti
1. Grybus su svogūnais apkepinkite aliejuje.
2. Bulves stambiai sutarkuokite.
3. Virtus kiaušinius taip pat sutarkuokite.
4. Vištienos filė supjaustykite nedideliais kubeliais.
5. Sluoksniuokite ingridientus širdies forma:
1 sluoksnis - grybai su svogūnais, pertepkite majonezu.
2 sluoksnis - bulvės, pertepkite majonezu.
3 sluoksnis - vištienos filė, pertepkite majonezu.
4 sluoksnis - kiaušiniai, pertepkite majonezu.
5 sluoksnis - ananasai, pertepkite majonezu.
6 sluoksnis - sūris.
Darykite papuošimą: iš vyšninių pomidoriukų darykite vyšnaites, iš agurko - lapelius vyšnioms bei kotelius. Granato grūdelius išdėliokite pagal širdutės formą. Skanaus!
Receptą atsiuntė Tatjana Afanasjeva
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Skaitytojų receptai
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Salotos
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita