Ingredientai
- Alyvuogių aliejus 2 valg. š.
- Svogūnai 0,5 vnt. smulkiai supjaustyto
- Aitrioji paprika 5 vnt. gabalėliai marinuotos chalapos
- Česnakai 2 skiltelės
- Mėtos 1 valg. š. šviežių
- Avokadai 3 vnt. nulupti bei į 8 dalis supjaustyti
- Druska 0,5 arbat. š. arba pagal skonį
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis arba pagal skonį
- Daržovių sultinys 2,5 st.
- Kokosų pienas 0,3 st.
Kaip gaminti
1. Įkaitinkite alyvuogių aliejų, jame pakepinkite svogūną bei chalapos papriką apie 7-10 minučių, sudėkite česnaką ir kepkite dar 2 minutes, įmaišykite mėtos lapelius.
2. Avokadus su 1,5 stiklinės daržovių sultinio sudėkite į trintuvą ir gerai susmulkinkite. Supilkite likusį daržovių sultinį bei česnakų mišinį, trinkite tol, kol taps vientisa mase.
3. Supilkite sriubą į dubenį ir maišant įpilkite kokosų pieną.
4. Uždenkite sriubą ir laikykite šaldytuve apie 1 valandą.
Kategorijos
- Ketinu ruošti specialiai: Gurmanams, Lieknėjantiems, Pietums, Vakarienei, Vegetarams
- Noriu patiekalo: Sriubos