Ingredientai
- Silkė 2 vnt.
- Svogūnai 2 vnt.
- Citrinos 1 vnt. 0,5
- Cukrus 6 arbat. š.
- Morkos 1 vnt.
- Laurų lapai 10 vnt. 10 - 12
- Pipirai 8 vnt. 8 - 10 žirneliais
Kaip gaminti
- Silkę nuplaukite, nuvalykite, išdarinėkite ir supjaustykite maždaug 2 cm gabaliukais.
- Pipirus sutrinkite, morką ir svogūną supjaustykite žiedeliais.
- Paimkite 1 l talpos indą ir sudėkite ten sluoksniais svogūną, morką, citriną, pjaustytą griežinėliais, cukrų, pipirus, žuvį. Taip susluoksniuokite visus ingredientus ir 2-3 dienas laikykite šaltai.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: JI24.lt
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Užkandžiai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita