Ingredientai
- Vištienos krūtinėlė 300 g
- Moliūgai 200 g
- Morkos 2 vnt. nedidelių
- Grietinėlė 100 g geriamosios
- Karis 1 g žiupsnelis pagal skonį
- Rozmarinai 1 žiupsnelis džiovintų - nebūtina
- Juodieji pipirai 1 žiupsnelis maltų
- Druska 1 žiupsnelis pagal skonį
- Aliejus 100 ml kepimui
Kaip gaminti
- Vištieną ir moliūgą supjaustykite nedideliais gabalėliais. Morkas smulkiai sutarkuokite.
- Keptuvėje įkaitinkite aliejų. Pirmiausia suberkite į keptuvę vištieną. Kelias minutes apkepkite.
- Tada berkite moliūgus ir morkas. Šiek tiek apkepkite.
- Tada ant viršaus pilkite grietinėlę, pagardinkite prieskoniais, pasūdykite uždenkite keptuvę dangčių ir periodiškai pamaišydama apie 10 min. patroškinkite.
- Kad būtų daugiau skysčio, galite įpilti šiek tiek vandens.
- Troškinį patiekite su virtais ryžiais.
Kategorijos
- Ieškau idėjų iš: Žurnalas „Ji“
- Ketinu ruošti specialiai: Pietums, Vakarienei
- Noriu patiekalo: Troškiniai
- Renkuosi pasaulio virtuvę: Kita